Actualitate

Primarul Marcela Rădulescu, despre măsurile luate la Ion Corvin pentru prevenirea răspândirii bolii

În contextul în care situația pandemiei cu COVID – 19 este în atenția tuturor, primarul comunei Ion Corvin, Marcela Rădulescu face următoarele precizări:

Avem trei familii în autoizolare, persoane venite din străinătate. În principiu, toți cetățenii respectă restricțiile de deplasare, dar mai puțin unul, care nu vrea să înțeleagă dar o să înțeleagă până la urmă.

Cu persoanele cu vârste peste 65 de ani am discutat, le-am informat că dacă au necesități să apeleze imediat la noi, la noi sunt doar 4  cazuri de bătrâni care nu au pe nimeni, dar și ei sunt în siguranță, sunt ajutați ori de vecini, ori ne sună direct pe  noi când există solicitări pe care vecinii nu le pot rezolva.

Din punct de vedere al ordinii publice, avem poliția locală care patrulează odată pe zi și verifică situația din teren, respectarea izolării persoanelor aflate în izolare. Patrulele efectuează verificări în fiecare localitate aparținătoare comunei Ion Corvin.

Si din punct de vedere al aprovizionării magazinelor din localități, situația este bună. Din punctul nostru de vedere, ne-am făcut treaba și am respectat și respectăm situația impusă la nivel național.

Cetățenii comunei stau pe acasă, nu mai stau pe stradă ca înainte.

Deocamdată nu am nici un fel de problemă mai specială, dar cu toate acestea le transmit cetățenilor comunei Ion Corvin, să stea acasă, pentru că avem mai toți avantajul că locuim la curte, nu ca cei care locuiesc la bloc, și îi sfătuiesc ca fiecare să își vadă în curte de treburile lor, copiii să se joace fiecare în curtea lui.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top