Actualitate

Primarul Florin Chelaru: Continuăm proiectele pentru dezvoltarea Năvodariului!

Primarul Chelaru a transmis că proiectele de dezvoltare a orașului continuă, chiar dacă în acest moment eforturile și atenția sunt canalizate în lupta împotriva pandemiei de coronavirus:

Nu putem neglija sau stopa, cel puțin nu în acest moment, proiectele de dezvoltare a orașului Năvodari! Toate investițiile importante pentru oraș continuă, firmele executante manifestându-și dorința să meargă înainte cu lucrările, atât cât se va mai putea.

Astăzi, ca în fiecare zi de altfel, am fost pe șantierele de lucrări publice deschise pe raza orașului pentru a monitoriza stadiul execuției.

Pe drumul spre Corbu – platforma Industrială Midia-Năvodari s-a turnat primul strat de asfalt pe 3 din cele 4 benzi de circulație, iar acum se lucrează la amenajarea sistemului de colectare a apelor pluviale. Cea de-a patra bandă va fi asfaltată după finalizarea rețelei de canalizare ape pluviale.

De asemenea, în Mamaia Nord se lucrează pe strada Salvamarului și pe strada B5, unde se amenajează trotuare, se pun pavele și se face împietruirea străzilor în vedere asfaltării.

În cartierul tinerilor Midia Sat lucrările continuă cu introducerea rețelelor de utilități: apă și canalizare, urmând apoi ca toate străzile să fie asfaltate, cu trotuare amenajate, iluminat public și casnic, precum și sistem de colectare ape pluviale!

Între timp, rugămintea mea pentru dumneavoastră este să stați în casă, să aveți grijă de sănătatea voastră și a celor dragi!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top