Actualitate

Primarul Armășescu: Suntem disponibili non-stop pentru urgențele cetățenilor din Pantelimon

În comuna Pantelimon se află în prezent în izolare 10 persoane, care sunt verificate zilnic de un asistent comunitar local și un asistent social comunitar. Primarul Costel Armășescu ne-a declarat că aceștia, precum și restul cetățenilor, respectă condițiile impuse de autorități. Ordinea și liniștea publică este asigurată de Poliția Națională, iar magazinele sunt bine aprovizionate. Persoanele în vârstă, care nu se pot deplasa sunt ajutate de către reprezentanții primăriei să își procure alimente și medicamente.

Am dezinfectat și igienizat școlile, căminul cultural și sediul primăriei. Am cumpărat un atomizor și urmează să dezinfectăm parcurile și alte locuri mai aglomerate. Îi rog pe cetățeni să aibă răbdare, să stea acasă, iar pentru urgențe să ne apeleze, căci suntem disponibili non stop, ne-a declarat primarul Armășescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top