Opinii

Primarul din Năvodari, Nicolae Matei, noul preşedinte al Asociaţiei Oraşelor din România

Staţiunea Eforie Nord a găzduit săptămâna trecută Adunarea Generală a Asociaţiei Oraşelor din România, 144 de edili din întreaga ţară venind pe litoralul Mării Negre pentru a-şi alege noul preşedinte. Câştig de cauză a avut  nimeni altul decât singurul candidat dobrogean, Nicolae Matei, primarul oraşului Năvodari, ales preşedinte AOR cu un număr de 63 de voturi, un procent de 55, 29%. Matei a fost candidatul propus de Regiunea 2 Sud Est, care cuprinde 24 de oraşe din şase judeţe: Constanţa, Galaţi, Tulcea, Brăila, Buzău şi Vrancea.

Edilul din Năvodari a fost urmat de Nicolae Moldovan, primarul oraşului Beclean, Bistriţa Năsăud, ales de 40, 35% dintre membri şi de Emil Proscan, primarul oraşului Mizil, votat de 3, 50% dintre membri AOR. Ales pentru un mandat de 4 ani, Matei intenţionează să deschidă un birou central pentru a veni în sprijinul primarilor din întreaga ţară, oferindu-le acestora asistenţă juridică şi administrativă în raportul lor cu instituţiile statului. Printre obiectivele noului preşedinte AOR se numără asigurarea faptului că autonomia locală nu este un deziderat ireal, eliminarea unor legi care înfrânează buna funcţionare a administraţiei locale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top