Actualitate

Primarul din Eforie: Nu am fost întrebat dacă sunt de acord cu CARANTINAREA persoanelor

Primarul orașului Eforie, Robert Șerban, s-a declarat îngrijorat în legătură cu posibiliatea ca localitatea să fie una dintre destinațiile în care vor ajunge să fie carantinați români veniți din Italia. Șerban le-a transmis locuitorilor că nu a fost consultat înainte de a se lua această decizie, de care este responsabil Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Totodată, edilul caută soluții pentru rezolvarea situației.

„Eu și familia mea locuim în acest oraș și ceea ce îi îngrijorează pe eforieni, mă îngrijorează și pe mine.
V-am cerut de fiecare dată să respectați legea, v-am cerut să aveți încredere în cei care vă conduc, în cei pe care i-ați ales. O spun cu tristețe, trăiesc acum un sentiment de amărăciune, de furie și neputință. Peste capul meu, fără a fi consultat, fără a putea să vă întreb la rândul meu pe dumneavoastră, Eforie poate, atenție! spun poate deveni zonă de carantinare. Știu, e situație de urgență în România, hotărârile le iau alții, dar oamenii, dorințele lor, nu mai există? Eforienii sunt îngrijorați de soarta lor, dar nu-i uită pe ceilalți, sunt solidari cu cei care se întorc în România.
Firesc, îmi cer să le răspund la o întrebare: noi, cei din Eforie, nu existăm, nu ne întreabă nimeni, nimic?
Vă răspund:
nu am fost consultat dacă sunt de acord cu carantinarea persoanelor la Eforie. La București decizia a fost luată de CNSU;
nu am fost întrebat dacă am vreo soluție pentru această problemă și ce măsuri pot fi luate;
nu știu cum a ajuns o anumită unitate turistică din Eforie pe lista spațiilor destinate carantinării.
Repet! Caut soluții, aștept sugestii! Am încredere că există o rezolvare”, a transmis Robert Șerban pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top