Actualitate

Primarul Chelaru a mers prin oraș să îi convingă pe năvodărenii în vârstă să stea acasă

Florin Chelaru a mers ieri prin parcurile orașului și prin alte zone de promenadă, însoțit de polițiști locali și agenți de la Poliția Națională, și a stat de vorbă cu mai multe persoane în vârstă, cărora le-a explicat care sunt riscurile la care se expun dacă nu își limitează ieșirile din casă în această perioadă.

“Am demarat o acțiune de conștientizare a pericolului reprezentat de coronavirus, mai ales pentru persoanele în vârstă.

Alături de echipa operativă, am mers în această dimineață prin parcurile din oraș și în alte zone publice unde, din păcate, am găsit mulți pensionari și persoane vulnerabile care socializau și se plimbau fără nicio minimă măsură de protecție.

Le-am explicat pericolele la care se expun și le-am cerut să meargă acasă și să nu-și mai părăsească domiciliu decât dacă este absolut necesar: cumpărături, control medical, situații de urgență etc.
Cea mai eficientă armă împotriva COVID 19 este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Trebuie să stăm în casă, să nu ieșim afară decât dacă este absolut necesar.
Echipele operative vor continua astfel de acțiuni în perioada următoare!

Fac un apel către toți năvodărenii: Rugați-vă părinții și bunicii să stea în casă! Doar așa îi putem proteja!”, a transmis Florin Chelaru.

Actualitate

To Top