Actualitate

Primarul din Costineşti nu e în stare să facă ordine nici în fața propriilor magazine!

Aleea Litoral din Costinești arată ca o stradă oarecare, dintr-un sat sărăcăcios, în care primarul a uitat să treacă de mult pe la primărie. Acest lucru este revoltător mai cu seamă că vorbim despre cea mai circulată zonă comercială din Costinești, unde vara nu ai loc să arunci un ac de turiști.

Asfaltul e degradat, bordurile sunt sparte, imaginea generală e de nepăsare. Nici nu zici că te afli în „buricul târgului”, la „kilometru zero”, pe cea mai circulată străduță turistică din Costinești.

Nepăsarea autorităților față de această zonă a generat indignarea locuitorilor din zona centrală și a persoanelor care dețin pensiuni, restaurante sau magazine pe această alee. Oamenii și-au exprimat nemulțumirea pe un grup de Facebook. „Sunt șoselele sparte de anul trecut, cum sunt și în ziua de astăzi. Când vor veni iar turiști și anul acesta și vor vedea la fel, la anul nu vor mai veni să-și rupă mașinile, mai mare râsul s-a ales de Costinești, zici ca este după bombardament”, a scris unul dintre ei.

Un lucru foarte ciudat e că pe Aleea Litoral chiar familia primarului Dumitru Jeanu deține spații comerciale, cu funcțiunea de magazine de produse nealimentare, pe care le-a închiriat altor persoane!

Fiecare locuitor al Costineștiului are obligația de a efectua și întreține curățenia din imediata apropiere a perimetrului locuinței personale sau a spațiului comercial pe care îl deține. Prin urmare, în calitate de cetățeni, și primarul ar trebui să o aibă, cu excepția situației în care se consideră un supra-cetățean.
Chiar și gestionarea gunoiului menajer și a celui stradal este evident defectuoasă. Se spune că primar este ales cel mai gospodar om al satului, dar se pare că la Costinești acesta nu își gospodărește nici măcar propria curte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top