Actualitate

Primarul Costel Armășescu, întâlnire cu locuitorii comunei Pantelimon: „Scopul acestor ședințe este comunicarea continuă”

În luna mai, la Căminul Cultural din Pantelimon a avut loc o întâlnire a primarului Costel Armășescu cu oamenii din comună.

„Am încheiat practic ceea ce ne-am propus la începutul anului 2023: ședințe în fiecare sat al Comunei noastre. Scopul acestor ședințe este comunicarea continuă cu locuitorii, aflarea doleanțele lor, subiecte sensibile de interes local. Probleme au fost, sunt și vor mai fi. Foarte important este sa găsim soluții împreună, să ne implicăm pozitiv fiecare, comuna noastră are nevoie cu siguranța de acest lucru”, spune primarul.

De asemenea, el arată că trebuie răbdare, consecvență și consistență în acțiunile întreprinse de administrația locală, iar toate acestea vor face ca viața comunității să intre pe un făgaș mai bun și mai liniștit.

Costel Armășescu, primarul comunei Pantelimon, județul Constanța, a inițiat la începutul anului 2023 o serie de întâlniri cu oamenii din fiecare sat aparținător comunei. Întâlnirile au avut loc în satele respective, iar localnicii au putut să-i spună edilului problemele, nevoile și ceea ce așteaptă ei de la administrația publică locală.

Prima întâlnirea a avut loc în satul Runcu. Aici au fost identificate problemele urgente ale satului, ce are primăria de făcut pe termen scurt, dar și în viitorul apropiat.

„Ce avem de făcut? în primul rând să fim mult mai atenți cu igiena și întreținerea locurilor de agrement pe care le avem în sat (parcul, terenul de fotbal), să existe o colaborare constantă și de încredere cu autoritățile locale și, de ce nu, să încercăm să fim mai buni cu noi și cu semenii noștri”, spunea la acea vreme Costel Armășescu.

Concret, în Runcu, obiectivele foarte importante pe care administrația trebuie să le încheie sunt căminul cultural și rețeaua de canalizare, obiective pentru care se depun eforturi susținute.

În satele Nistorești și Călugăreni, Costel Armășeșcu a aflat problemele noi ale oamenilor și i s-au confirmat cele despre care administrația locală știa deja. Aici drumurile sunt asfaltate, iluminatul stradal funcționează bine și eficient și se lucrează la instalarea unor antene care să îmbunătățească semnalul pentru telefonia mobilă și internet.

„Mai sunt multe de făcut: de construit un parc în satul Nistorești, de asfaltat încă trei străzi (ultimele), de renovat Căminul Cultural din Nistorești, de terminat canalizarea. Cu răbdare, implicare și multă muncă se vor rezolva toate. Despre Călugăreni pot spune că este satul unde liniștea este la ea acasă. Cu adevărat veșnicia s-a născut la sat”, adaugă primarul.

A venit și rândul întâlnirii cu oamenii din satul Pantelimon de Jos, întâlnire ce a avut loc la Căminul Cultural. Printre problemele care i-au fost semnalate primarului și care trebuie rezolvate se numără igienizarea satului, înființarea unui parc și finalizarea lucrărilor la canalizare.

După aceste întâlniri în care a luat pulsul fiecărui sat din comună, în care a stat de vorbă cu oamenii și le-a aflat problemele, Costel Armășescu spune că mai sunt multe de făcut în Pantelimon. „Proiecte, cadastre sistematice, diverse servicii pentru populație! Dacă există dragoste și atașament pentru comuna în care trăim, dacă există implicare, muncă stăruitoare, multă comunicare cu informare direct de la sursă, încredere, sunt convins că putem să ne facem un trai decent și o viața mai  bună”, concluzionează primarul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top