Actualitate

Primăria Negru Vodă implementează proiectul „Reabilitare și modernizare Stadion Orășenesc”

Prin această investiție se dorește atragerea cât mai multor localnici în mișcarea sportivă locală și revigorarea activității sportive, spun reprezentanții primăriei orașului Negru Vodă.

Implementarea proiectului „Reabilitare și modernizare Stadion Orășenesc” a început. Investiția este în valoare de aproximativ 700.000 de lei, iar perioada de execuție este de 24 de luni.

Proiectul tehnic vizează modernizarea și reabilitarea bazei sportive existente, conform prevederilor cuprinse în regulamentele de joc ale federațiilor sportive naționale, astfel încât terenurile de sport să poată fi omologate pentru competiții desfășurate la nivel național, pentru atletism, fotbal, săritura în lungime și altele.

În acest sens lucrările de reabilitare și modernizare includ lucrări de amenajare a terenului de fotbal și a terenului adiacent de oină, reabilitarea tribunelor existente și construirea a încă patru module de tribune; reabilitarea vestiarelor și grupului sanitar, amenajarea unei parcări, reabilitarea și amenajarea împrejmuirii existente.

Administrația locala a considerat că această investiție se impune întrucât terenul existent este într-o stare avansată de degradare și nu mai poate fi folosit pentru activități sportive.

„Necesitatea investiției este dată de mai multe disfuncționalități și anume: starea de degradare a construcției existente, terenul ce nu mai poate fi folosit pentru activități sportive fiind într-o stare avansată de degradare, împrejmuirea incintei sportive ce este degradată aproximativ 20%, tribunelor pentru spectatori lipsindu-le scaunele și fiind în stare de degradare, lipsa dotărilor și echipamentelor necesare”, arată administrația locală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top