Actualitate

Primarul Chelaru: Continuăm dezinfecția străzilor și trotuarelor din Năvodari!

Primarul Florin Chelaru, anunță că în orașul Năvodari continuă acțiunea de dezinfecție a străzilor, trotuarelor, locurilor de joacă, parcurilor și scărilor de bloc.

Primăria dezinfectează străzile, trotuarele, locurile de joacă, parcurile și scările de bloc ca măsuri de luptă împotriva infectării cu noul coronavirus, însă vă reamintesc că este interzis să părăsim domiciliul, în lipsa unei justificări și a unei declarații scrise! Rog locatarii ca in timpul dezinfecției și o ora dupa aceea sa evitați ieșirea din apartament pentru a permite substanțelor sa acționeze eficient! Să nu uităm că principala responsabilitate pentru sănătatea noastră și a celor din jur cade pe umerii fiecăruia, prin respectarea măsurilor de siguranța dispuse de autorități!
Trebuie să ne protejăm sănătatea și chiar viața, iar acasă suntem în siguranță! Acasă sunteți in siguranța și astfel ii protejați pe cei dragi și pe cei din jurul dumneavoastră!
Solidari, uniți și responsabili putem trece peste această provocare uriașă! Vă doresc multă sănătate!, a transmis primarul Chelaru.

Actualitate

To Top