Actualitate

Primăria Ceamurlia de Jos a distribuit pachete persoanelor vulnerabile

Primăria Ceamurlia de Jos a distribuit ieri pachete cu produse alimentare de strictă necesitate persoanelor de peste 65 de ani, vulnerabile, de pe raza comunei. E vorba de 60 de persoane care locuiesc singure, sunt bolnave, nu se pot deplasa singure și care din punct de vedere financiar nu își pot procura cele necesare traiului zilnic, având venituri bănești mici, sub nivelul de subzistență.

Aceste ajutoare au fost cumpărate din banii proveniți din fondul de urgență al Primăriei. Listele au fost emise inițial de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea și ulterior refăcute și revizuite de personalul din cadrul Departamentului de Asistență Socială și aprobate prin ședință, de către Comitetul pentru situații de urgentă la nivel local. Să nu uităm de bătrânii noștri în această perioadă grea! Doar împreună vom reuși, a transmis viceprimarul Dumitru Stan.

Pentru astăzi, 31.03.2020, era programată efectuarea dezinfecției la nivel de comună, pe străzile principale și dezinfecția în scările de bloc. Din cauza condițiilor meteo (în special vânt puternic), procedura va avea loc la o dată ulterioară în funcție de condițiile meteo.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top