Actualitate

Primăria Ceamurlia de Jos a distribuit pachete persoanelor vulnerabile

Primăria Ceamurlia de Jos a distribuit ieri pachete cu produse alimentare de strictă necesitate persoanelor de peste 65 de ani, vulnerabile, de pe raza comunei. E vorba de 60 de persoane care locuiesc singure, sunt bolnave, nu se pot deplasa singure și care din punct de vedere financiar nu își pot procura cele necesare traiului zilnic, având venituri bănești mici, sub nivelul de subzistență.

Aceste ajutoare au fost cumpărate din banii proveniți din fondul de urgență al Primăriei. Listele au fost emise inițial de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Tulcea și ulterior refăcute și revizuite de personalul din cadrul Departamentului de Asistență Socială și aprobate prin ședință, de către Comitetul pentru situații de urgentă la nivel local. Să nu uităm de bătrânii noștri în această perioadă grea! Doar împreună vom reuși, a transmis viceprimarul Dumitru Stan.

Pentru astăzi, 31.03.2020, era programată efectuarea dezinfecției la nivel de comună, pe străzile principale și dezinfecția în scările de bloc. Din cauza condițiilor meteo (în special vânt puternic), procedura va avea loc la o dată ulterioară în funcție de condițiile meteo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top