Actualitate

Primăria Tuzla a cerut acord de mediu pentru înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale

Un nou pas deosebit de important pentru realizarea proiectului de înființare a rețelei de distribuție a gazelor a fost făcut în comuna Tuzla. Administrația locală a depus la Agenția de Protecție a Mediului Constanța cererea pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul ,,Înființare rețea distribuție gaze naturale în comuna Tuzla, județul Constanța.

Înființarea rețelei de distribuție de gaze naturale în comună presupune realizarea unui sistem de alimentare cu gaze naturale a consumatorilor din zonă. Obiectivul este realizarea unei investiții durabile care va fi integrată în infrastructura existentă și corelată cu investițiile viitoare, în vederea conformării cu cerințele legislației în vigoare.

În vederea alegerii soluţiei de alimentare cu gaze naturale s-a avut în vedere aspectul economic astfel încât cheltuielile totale legate de înfiinţarea distribuţiei de gaze naturale să fie cât mai mici, respectând normativele în vigoare.

Conform studiului de fezabilitate elaborat, rețeaua de gaze se întinde pe o distanță de 60 de kilometri ce va acoperi toate străzile comunei, iar după finalizarea lucrărilor, la rețeaua de gaze se vor racorda 2.460 de gospodării și agenții economici de pe raza comunei.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, numărul 23, județul Constanta şi la sediul titularului Comuna Tuzla, cu sediul în județul Constanța, comuna Tuzla, strada Constanței, numărul 80A.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top