Opinii

Primăria Topalu i-a trimis pe elevii din comună la Aqua Magic

Chiar dacă elevii se află în vacanță, administrația comunei constănțene Topalu nu i-a uitat pe cei mici și le-a oferit posibilitatea să se bucure de o zi de distracție la parcul Aqua Magic din stațiunea Mamaia.
”Însoțiți de cadre didactice, cei 98 de elevi ai școlii noastre au mers la Aqua Magic. Primăria Comunei Topalu le-a asigurat transportul, iar intrarea a fost asigurată de către Asociația pentru Promovare și Dezvoltare Turistică Aqua Magic. După un an de școală, acești copii merită din plin să se bucure de vacanță”, ne-a declarat primarul Valentin Stanciu.

Parcul acvatic situat în stațiunea Mamaia este unul dintre cele mai reprezentative parcuri de acest gen din România. Aici, pe o suprafață de 27.500 de mp, cei mici au putut să se bucure de diferitele surprize oferite de organizatori: Waterplayground, Baby Pool, Relax Pool, Lazy River, Space Bowl, Super Crater, Multislide, River Ride, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, Turbo Slide si Black Hole. Dincolo de distracțiile acvatice, trebuie știut ca Aqua Magic oferă zilnic spectacole și concursuri.
Pentru această vară, primăria comunei Topalu pregătește două evenimente deosebite. În primul rând este vorba de prima ediție a ”Capidava Rock Fest”, un festival ce se va desfășura în perioada 21-22 iulie 2017, la baza cetății Capidava, pe malul drept al Dunării. Aici sunt așteptați mii de iubitori ai muzicii rock.

De asemenea, în această vară la Topalu se va organiza în perioada 7-14 august o tabără de pictură. Organizatorii, Consiliul Local și Primăria Topalu, alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Constanța (UAPR), vor găzdui artiști plastici din județ, membri ai Uniunii, dar și invitați din alte zone ale țării.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top