Actualitate

Primăria Sarichioi s-a organizat pentru susținerea persoanelor vulnerabile din fiecare sat

La Sarichioi, județul Tulcea, sunt astăzi 30 de persoane în autoizolare. Toate persoanele venite din străinătate sunt în izolare la domiciliu. Conform primarului Vitali Finoghen, cetățenii respectă într-o proporție de 90% măsurile impuse de autorități.
La nivelul primăriei, au fost desemnate persoane responsabile pentru fiecare localitate a comunei, care au identificat toate persoanele vulnerabile, iar acum se ocupă în fiecare dimineață de asigurarea celor necesare.
Ordinea publică este asigurată de Postul de Poliție Sarichioi.
Magazinele sunt bine aprovizionate, nelipsind nici pâine și nici alimentele de bază, din nicio localitate.
Încercăm să rezolvăm toate problemele urgențe ale cetățenilor, în special ale persoanelor vulnerabile. Solicităm doar să ne fie decontate cheltuielile efectuate cu persoanele izolate și chiar cu persoanele identificate vulnerabile, de peste 65 ani! Cetățenilor vreau să le transmit următorul mesaj: STAȚI ACASĂ! STAȚI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ ȘI PENTRU NOI!”, a transmis pentru Dezvăluiri primarul Finoghen.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top