Actualitate

Primăria Năvodari a reluat dezinfecția scărilor de bloc

Primarul Florin Chelaru anunță că primăria a reluat astăzi dezinfecția scărilor de bloc din orașul Năvodari, ca măsură de combatere a răspândirii coronavirusului. Lucrările de dezinfecție se vor realiza zilnic până se vor termina toate scările din oraș. Se folosesc substanțe biocide avizate de Ministerul Sănătății, Biclosol și Bionet, care nu prezintă grad de toxicitate pentru om sau animale.

Vă rog ca pe durata operațiunilor de dezinfecție, precum și o oră după, să nu părăsiți locuința pentru a permite substanțelor să acționeze eficient.

Vă reamintesc că pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, trebuie să nu ieșiți din casă decât pentru situații de urgență sau necesitate, așa cum sunt prevăzute în ordonanțele militare.

Dacă sunteți nevoiți să părăsiți domiciliul, este obligatoriu să aveți asupra dumneavoastră adeverință de la angajator sau declarație pe proprie răspundere, altfel sunteți pasibili de amendă, a transmis Chelaru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top