Actualitate

Primăria Mangalia continuă acţiunile de curățenie pe locul fostelor garaje ilegale

Continuă acțiunile de curățenie pe amplasamentele fostelor garaje. Primarul Cristian Radu precizează faptul că terenurile respective ar fi trebuit aduse la starea inițială de către foștii deținători de garaje. “Din păcate, unii nu au înțeles acest aspect, de aceea Primăria Mangalia a demarat acțiunile de igienizare, urmând ca, în zonele curățate, să fie amplasate parcările de reședință. Am început cu degajarea terenului de molozul lăsat în urmă, de către proprietarii care și-au demolat garajele și nu au adus terenul la starea inițială, pentru a evita potențialele accidente în aceste zone, a adăugat primarul Municipiului Mangalia.

Astfel, se sparg plăcile de beton și se ridică molozul și resturile de construcții rămase de la garajele demolate, se nivelează terenul și se crează spații pentru ca locatarii să-și poată parca mașinile, până la delimitarea parcărilor de reședință. Alte intervenții pe domeniul public constau în desființarea gardurilor metalice din perimetrul blocurilor și amenajarea spațiilor verzi, dar și plantarea de flori și gazon.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top