Opinii

Primăria Cumpăna a prezentat stadiul în care se află extinderea canalizării

Consiliul Local Cumpăna, reprezentat prin primarul localităţii, Mariana Gâju, a organizat, pe data de 06 septembrie a.c., începând cu ora 11:00, în sala de şedinte din cadrul Primăriei Cumpăna, o conferinţă de presă în care a fost prezentat stadiul în care se află implementarea proiectului „Extinderea reţelei de canalizare, reabilitarea conductei de refulare până la staţia de epurare Constanţa – Sud şi rezolvarea problemelor legate de apele uzate”, cod proiect  RO 0026. Proiectul este finanţat prin Programul de Cooperare Norvegian/ Mecanismul financiar SEE (Spaţiul Economic European).

Un articol de Anadreea PAVEL

Valoarea totală a proiectului (fără TVA) este de 3.559.590 Euro, din care: 2.240.050 euro, reprezintă contribuţia eligibilă nerambursabilă din Mecanismul financiar SEE, iar 1.319.540 euro, reprezintă cofinanţarea eligibilă a promotorului de proiect. Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea coeziunii economice şi sociale în cadrul regiunii de dezvoltare Sud-Est prin implementarea măsurilor active în domeniul gestionării apelor menajere, protecţiei mediului, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă şi asigurarea unui impact pozitiv asupra sănătăţii populaţiei. Obiectivele propuse spre realizare, prin acest proiect, sunt: construcţia a 23,8 km reţea de canalizare pe raza comunei Cumpăna, construcţia a două staţii de ape uzate, construcţia a două staţii de pompare a apelor pluviale, instruirea personalului implicat în exploatarea investiţiei şi promovarea proiectului. Perioada de implementare a proiectului este de 24 luni, dar nu mai târziu de 30.04.2011.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top