Ştiri

Primăria Constănţenilor – record la înregistrarea de dosare cu probleme ale cetăţenilor

În intervalul 21-27 mai, la Primăria Constănţenilor s-a ajuns la aproape 900 de dosare înregistrate, cu probleme ale oamenilor.
Majoritatea solicită ajutoare de căldură şi micşorarea preţului la gigacolorie, locuinţe sociale, vor rezolvată problema câinilor comunitari, parcuri mai curate, sau au diferite dosare cu retrocedări.  
Multă lume s-a adresat juriştilor din cadrul proiectului condus de Christian Gigi Chiru, candidatul APC pentru funcţia de primar al oraşului, deoarece au diverse litigii în instanţă, sau  probleme nerezolvate cu cele două regii – RAJA şi RADET. Un număr important din totalul de solicitări îl reprezintă şi dosarele medicale. Până în momentul de faţă au fost soluţionate peste 750 de sesizări  sau doleanţe ale cetăţenilor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top