Ştiri

Marian Iordache şi echipa USL Medgidia, în vizită la cetăţenii din centru

Luni 21.05.2012, candidatul USL la Primăria Municipului  Medgidia, Marian Iordache, împreună cu candidaţii acestei formaţiuni pentru Consiliul Local  Medgidia, dar şi de membrii şi simpatizanţii USL,  au vizitat cetăţenii din zona Centru.
Au fost vizitate străzile Tudor Vladimirescu, Republicii, Piaţeta Decebal, zona Poştă şi Decebal.

În cadrul discuţiilor, majoritatea tinerilor prezenţi au ridicat problema locuinţelor ANL şi a celor sociale, precum şi a locurilor de joacă pentru copii şi a reamenajării parcurilor din zonă, Marian Iordache informându-i de existenţa proiectului de construcţie a 64 de locuinţe tip ANL, Str. Industriei, bl.MS7, MS8, proiect pentru care a fost întocmit Planul Urbanistic Zonal şi Studiul de Fezabilitate, fiind apoi depus la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei.
Deşi proiectul trebuia implementat de acum doi ani, Guvernul PD-L l-a ţinut în sertare timp de doi ani, primarul Iordache spunându-le tinerilor că o dată cu instalarea noului Guvern USL, proiectul va demara în cel mai scurt timp şi că pentru prima dată Medgidia are şansa unei conduceri USL la nivelul oraşului, a judeţului precum şi la nivelul Guvernului, acest lucru fiind decisiv pentru implementarea şi derularea în Medgidia a .unor proiecte finanţate de Consilului Judeţean sau Guvern.
De asemenea, primarul Marian Iordache le-a spus tinerilor, în special celor care se confruntă cu probleme sociale, că intenţionează să pună în practică şi la Medgidia proiectul locuinţelor sociale modulare conform proiectului Mazare, în prima fază a proiectului fiind amplasate 100 de astfel de locuinţe, de care vor beneficia persoanele cu probleme sociale grave, persoanele cu handicap, sau cele fără adăpost. În plus, a adăugat primarul Iordache, vor fi implementate toate programele sociale pe care Radu Mazare le derulează deja la Constanţa.
Totodată, majoritatea cetăţenilor din zonă au spus ca sunt mulţumiţi de rezultatele programului de asfaltare început de primarul Marian Iordache şi  pentru faptul că străzile principale din centru au fost reabilitate integral şi centrul oraşului arată foarte bine.

Actualitate

To Top