Ştiri

Primarul Marian Iordache şi echipa USL au vizitat cetăţenii din zona Catanga – Hidrofor

În zilele de 23 şi 24.05.2012, candidatul USL la primăria Municipiului  Medgidia, Marian Iordache, împreună cu candidaţii acestei formaţiuni pentru Consiliul Local  Medgidia, dar şi cu membrii şi simpatizanţii USL,  au vizitat cetăţenii din zona Catanga-Hidrofor din Medgidia.
Au fost vizitate străzile Eternităţii, Monumentului, Ştefan cel Mare, Releului, Panseluţelor, Hidrofor, Viorelelor, Cameliilor, Zambilelor, Spitalului, Republicii şi Ion Creangă.

În cadrul discuţiilor, locuitorii de pe str. Panseluţelor au fost informaţi că proiectul de realizare a reţelei electrice de 0,4 KV şi racordul acesteia este aproape gata, în maximum două săptămâni locuitorii acestei străzi urmând a beneficia şi de curent electric. Începând cu  anul 2008  a fost realizat racordul la sistemul de utilităţi, respectiv alimentarea cu apă, gaze şi realizarea reţelei de canalizare.
Strada Panseluţelor (Calea Tranfrontalieră Medgidia-Silistra) este unul din proiectele realizate de  primarului  Marian Iordache , prin care a fost realizat un drum în lungime de 1,2 km, reţea de rigole, marcaje rutiere, spaţii verzi şi parcări auto, proiect finanţat prin intermediul fondurilor  obţinute de la Uniunea Europeană.
În afara străzii Panseluţelor, o altă stradă  din zona
Catanga-Hidrofor reabilitată integral în mandatul actual este Str. Viorelelor. În ce priveşte graficul programului de asfaltare, primarul Marian Iordache i-a informat pe cetăţenii din zonă că până la sfârşitul acestui an  va fi finalizată asfaltarea în totalitate a străzilor Hidrofor, Spitalului, Republicii şi Ion Creangă, urmând ca anul viitor să fie reabilitate integral străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Ibrahim Themo, Dorobanţi şi Scarlat Varnav.
Totodată, primarul Marian Iordache le-a spus cetăţenilor că programul de asfaltare constituie o prioritate majoră a mandatului său, iar până la sfârşitul anului 2016, toate străzile din Medgidia vor fi complet reabilitate.

Actualitate

To Top