Actualitate

Primăria comunei Cerna vrea să implementeze proiectul „Sisteme integrate de colectare si valorificare a gunoiului de grajd”

Primăria comunei Cerna, județul Tulcea, a achiziționat în luna septembrie servicii de consultanta scriere, depunere și implementare a proiectului „Sisteme integrate de colectare si valorificare a gunoiului de grajd” – SUBINVESTIȚIA I2.A-B.

Prin intermediul acestei investiții sunt vizate activități/acțiuni specifice înființării și dotării sistemelor integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd, precum și activități destinate modernizării sistemelor comunale integrate pentru comunitățile care dețin deja o platformă destinată colectării gunoiului de grajd.

Un sistem integrat tipic de colectare și valorificare a gunoiului de grajd este compus din următoarele elemente: platformă comunală, platforme individuale pentru fermierii mici și mijlocii și echipamente pentru gestionarea compostului (cu titlu de exemplu: încărcător frontal, tractor, remorcă, mașină de împrăștiat gunoiul de grajd, cisternă vidanjă).

Revenind la achiziția făcută de Primăria Cerna, aceasta constă în servicii de evaluare a eligibilității proiectului; colectarea tuturor informațiilor necesare și documentelor solicitate prin Ghid; elaborarea documentației aferente proiectului conform cerințelor procedurale ale finanțatorului pe baza informațiilor oferite de Beneficiar; depunerea proiectului în condițiile solicitate prin Ghid; redactarea răspunsurilor la solicitările de informații suplimentare formulate de Autoritatea finanțatoare în etapele de evaluare administrativă și tehnico-financiara a proiectului; consultanţă pentru semnarea Contractului de Finanţare cu Autoritatea Finanţatoare și altele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top