Fără categorie

Primăria Agigea, la un pas de finalizarea programelor demarate la finalul anului 2012

Una dintre cele mai importante comune ale județului, Agigea se va înnoi în anul 2013 cu o serie de obiective extrem de importante pentru viața comunității. Primarul Cristian Cârjaliu ne-a declarat că în primul rând vor fi finalizate toate proiectele demarate la sfârșitul anului trecut și care reprezintă practic îndeplinirea promisiunilor făcute în timpul campaniei electorale. O principală prioritate este realizarea rețelelor de apă și de canalizare pe o suprafață de câte 10 kilometri. Aceasta este o investiție nouă, a cărei semnare și avizare au fost realizate în ultima perioadă a anului 2012.

Un alt proiect important pentru Agigea este construirea unei școli noi, în acest sens existând mari speranțe ca unitatea de învățământ să devină funcțională încă din această toamnă. O altă prioritate este finalizarea construirii unui dispensar nou, în fapt un centru medical de permanență. Nu în ultimul rând, tot în acest an va fi realizată o grădiniță nouă în cartierul eroilor, unde locuiesc doar beneficiarii Legii 15. Potrivit primarului Cârjaliu, în comună mai trebuie făcute  multe alte lucruri, dar edilul spune că noile proiecte vor fi stabilite abia odată ce se va afla cuantumul exact al bugetului local, „Abia în momentul în care vom ști pe ce bani să ne bazăm vom stabili și care sunt celelalte proiecte ale anului” a mai declarat Cârjaliu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top