Opinii

29 milioane lei pentru Centrul de afaceri de la Năvodari

Pe 25 februarie, Administrația Locală Năvodari a organizat conferința de lansare a proiectului Centrul de afaceri Năvodari, întâlnire la care au participat: viceprimarul Florin Chelaru, managerul de proiect Constantin Adrian și proiectantul lucrării, Marius Iuga.
Proiectul este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 4 – Sprijinirea mediului de afaceri regional şi local. Valoarea totală a proiectului este de 28.965.213,01 lei, din care 10.854.886,85 lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă. Situat în zona Taberei de Copii din Năvodari Centrul de Afaceri va avea o suprafaţă de 6.822,60 mp. Centrul de afaceri va fi unul multifuncțional, pentru că aici vom găsi atât zone destinate birourilor, cât şi spaţii cu un caracter socio-cultural, zone libere pentru desfăşurarea diferitelor activităţi şi evenimente, precum şi săli de conferinţe. Oamenii de afaceri din Năvodari şi din zona metropolitană Constanţa vor folosi aceste spații pentru schimburi comerciale, diverse activităţi economice şi pentru stabilirea de raporturi de colaborare între societăţi.

În ceea ce privește lucrările de construcție, reperezentanții admnistrației au declarat că atât pentru interiorul clădirii cât și pentru exteriorul acesteia au fost alese cele mai bune materiale: pardoseli interioare placate cu granit, spaţii de birouri cu o pardoseală din covor PVC de trafic intens și spaţii de circulaţie cu o pardoseală din granit.
Pentru că Năvodari este „Orașul unde soarele sărută marea” corpul sălilor de conferinţe va avea o structură metalică exterioară pe care se vor fixa panouri de aluminiu, de culoare argintie, ce ne vor duce cu gândul la spuma de mare, mai exact la valurile Mării Negre.
Prin acest demers, Primăria Năvodari își dorește să atragă și oameni de afaceri din țară și din străinătate, pe lângă turiștii care vin an de an la Năvodari.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top