Actualitate

Primar Săcele: Le mulțumesc cetățenilor că au înțeles gravitatea situației și au respectat regulile

Am discutat cu Ion Oprea, primarul comunei Săcele despre măsurile care au fost luate în contextul epidemiei de coronavirus.

În autoizolare avem aproximativ 40 de persoane venite din străinătate, cu familiile lor. Cei care au avut posibilitate, că aveau două case, s-au cazat separat de familie. Restul sunt în autoizolare alături de ceilalți membri ai familiei. Suntem bucuroși că cetățenii respectă regulile impuse de ordonanțele militare. Ne întreabă mereu dacă au voie, unde, chiar înainte de a completa cererile acelea. Persoanele de peste 65 de ani ne sună atunci când au nevoie de ceva, mergem, îi ajutăm. Magazinele sunt bine aprovizionate, nu sunt probleme. Când e cazul, atunci când mai ieșim din localitate, eu sau viceprimarul comunei, mergem la farmacii și mai luăm ce ne solicită cetățenii. Totul e sub control. Cei ce au nevoie ne contactează, ne echipăm cu mască, mergem și le ducem hârtiile necesare. Noi nu am închis primăria. Am început și o acțiune de dezinfecție la scările blocurilor din comună.

Mesajul pe care îl transmit cetățenilor este să asculte, să respecte regulile impuse. Vom trece și peste asta! E o situație greu de acceptat, prin care nu au trecut nici părinții noștri. E ceva nou, nemaiîntâlnit. Dar eu în primul rând le mulțumesc cetățenilor că au înțeles gravitatea situației și au respectat regulile. Îi rog să continue tot așa. Pentru binele lor, pentru binele nostru, al tuturor, a declarat pentru Dezvăluiri primarul Oprea Ion.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top