Actualitate

Edilul Niculae Dragomir, despre comuna Ostrov, în contextul pandemiei COVID-19

Primarul din Ostrov ne-a declarat că situația este sub control în comună în contextul pandemiei, iar oamenii respectă restricțiile impuse de ordonanțele militare.

În acest moment avem aproximativ 10, 12 persoane în autoizolare. O parte din ei au mai ieșit luni din autoizolare. Toate aceste persoane sunt venite din strainătate. Pot spune că cetățenii respectă restricțiile de deplasare.
Cei din autoizolare sunt verificați și controlați de o comisie pe care am stabilit-o printr-o dispoziție la nivelul Primăriei.
Sunt verificați aproape în fiecare zi. Atunci când mai au probleme, luăm legătura cu ei și telefonic. Ceilalți cetățeni pot spune că respectă prevederile impuse de situația de urgență. Ies atunci când mai au nevoie de ceva de la farmacie sau de la un magazin. Cei care nu se pot deplasa sunt ajutați de către reprezentanții primăriei. Există un număr de telefon pe care cetățenii îl cunosc și îl apelează atunci când au nevoie. Până în prezent au fost desfășurate mai multe acțiuni de dezinfectare, am achiziționat măști, mănuși și dezinfectanți pentru aparatul primăriei, însă materialele sunt distribuite și oamenilor din comună ce au nevoie. Magazinele sunt bine aprovizionate. Mașinile cu pâine, una de la Constanța și alta de la Călărași vin în continuare în comună și fac aprovizionarea zilnic.

Mesajul pe care îl transmit locuitorilor este să respecte măsurile pe care noi le-am afișat la aviziere. În fiecare sat am afișat măsurile stabilite de sănătate publică. De asemenea, fac apel la ei să respecte măsurile emise prin ordonanțele militare, a declarat Niculae Dragomir.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top