Politic

Președinte PNL Constanța: România nu duce lipsă de eroi închipuiți, ci de oameni curajoși, asumați și de acțiune

Deputatul Bogdan Huțucă afirmă că noul an aduce cu sine o serie de provocări, printre care și alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale, care ar putea perturba semnificativ scena politică. Deputatul consideră că aceste campanii electorale ar putea diviza societatea și ar putea răspândi conflicte în rândul cetățenilor. Huțucă afirmă că PNL are datoria de a rămâne un partid stabil, evitând să cadă în capcana extremiștilor. În acest sens, el a îndemnat colegii săi din PNL Constanța să continue să se străduiască pentru accesarea de noi fonduri și pentru implementarea cu succes a proiectelor asumate.

„Anul nou ne aduce în față numeroase provocări, iar alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale vor veni cu perturbări semnificative în peisajul politic. Campaniile electorale par a avea potențialul de a antagoniza societatea noastră și de a împrăștia un venin profund în inimile românilor.
PNL va trebui să rămână un partid echilibrat, fără să cadă în capcana extremiștilor. Din acest motiv, am sugerat colegilor mei din PNL Constanța să continue eforturile în ceea ce privește accesarea de noi fonduri și implementarea cu succes a proiectelor asumate. În plus, va trebui să acorde o atenție deosebită săgeților otrăvitoare ale adversarilor politici, pe care vor trebui sa le evite.
La nivel local, obiectivele sunt clare: avem misiunea de a continua investițiile majore, indiferent de intensitatea și tonul populist cu care pot ataca cei care se prezintă ca fiind salvatori (aghesmuiți) miraculoși peste noapte.
Dezvoltarea și bunăstarea județului #Constanța depind, în mare măsură, de hotărârea noastră de a face alegeri responsabile și de a ne concentra asupra proiectelor care aduc beneficii reale pentru fiecare. România nu duce lipsă de eroi închipuiți, ci de oameni curajoși, asumați și de acțiune”, a transmis președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top