Politic

Huțucă: Constanța este un jucător cheie pe piața energetică europeană

Într-o declarație recentă, președintele PNL Constanța, Bogdan Hutuca, a subliniat rolul strategic pe care județul Constanța îl joacă pe harta energetică europeană. Această poziție de frunte a fost confirmată odată cu începutul noului an. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a efectuat recent o vizită de lucru la Constanța la Oil Terminal, cu ocazia inaugurării unui rezervor de 55.000 mc, construit în Depozitul Sud al companiei. Această nouă capacitate plasează Oil Terminal pe locul al patrulea în Europa ca mărime.

Hutuca a subliniat că trăim într-o epocă cu provocări majore, dar și cu oportunități uriașe. Deputatul consideră că acestea merită pe deplin exploatate, pentru a susține dezvoltarea strategică în beneficiul Constanței, al comunității locale, dar și al întregii țări.

„Începutul anului nou confirmă, din nou, faptul că județul Constanța ocupă o poziție de frunte pe harta energetică europeană, având un rol strategic semnificativ. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a efectuat o vizită de lucru la Constanța, mai precis la Oil Terminal, cu ocazia inaugurării rezervorului de 55.000 mc, construit în Depozitul Sud al acestei companii. Prin această nouă capacitate, Oil Terminal se clasează acum ca fiind a patra ca mărime în Europa.
Cu o tradiție de peste 125 de ani, această companie joacă un rol crucial, nu doar pentru România, ci și pentru întreaga regiune. Astfel, aceste investiții majore nu doar susțin dezvoltarea economică a Constanței, ci și contribuie la asigurarea securității energetice regionale.
Subliniez adesea că trăim într-o epocă cu provocări majore, dar și cu oportunități uriașe, care merită pe deplin exploatate, pentru a susține dezvoltarea strategică în beneficiul Constanței, al comunității locale dar și al întregii țări”, declară deputatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top