Opinii

Prefectul Palaz a sărbătorit Sfântul Dumitru la Agigea

Hramul Bisericii Sfântul Dumitru a fost sărbătorit cum se cuvine în comuna Agigea. Luni, 26 octombrie a.c., administraţia publică locală, reprezentată prin primarul Cristian Cârjaliu, a organizat un festin îmbelşugat pentru locuitorii comunei, oameni cu credinţă în suflet, care au participat la slujbă. Aceasta a fost organizată începând cu ora 8:00, iar la ritual a participat, alături de oamenii din comună, şi primarul localităţii. După ce slujba a luat sfârşit, peste 500 de persoane s-au ospătat în curtea Bisericii.

Un articol de Andreea PAVEL

Pentru acest eveniment, gospodarii localităţii au gătit peste 2000 de sărmăluţe, au pregătit aperitive şi dulciuri pentru copii. În urma festinului, participanţii la sărbătoare au putut ciocni câte un pahar de vin în cinstea sfintei sărbători. La sfârşitul slujbei, i-a onorat cu prezenţa pe cei sosiţi la sărbătoarea hramului, însuşi Claudiu Palaz, prefectul judeţului Constanţa. Preţ de câteva ore, acesta a stat de vorbă cu reprezentanţii comunei şi cu localnicii şi a gustat din bunătăţile pregătite special pentru sărbătoare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top