Opinii

Drum pietruit, alei asfaltate şi apă curentă în Amzacea

În comuna Amzacea proiectele administraţiei locale par să meargă ca pe roate. Pentru început putem menţiona că în cartierul nou sunt pietruiţi doi kilometri de drum. De asemenea, la Scărişoreanu şi Casicea (două sate ce aparţin de comuna Amzacea) trebuie să înceapă lucrările pentru reţeaua de apă permanentă. Licitaţia s-a desfăşurat cu succes, iar lucrările propriu-zise la construirea reţelei se vor derula pe o perioadă de aproximativ două luni.

Un articol de Andreea PAVEL
Cei şapte kilometri pe care îi măsoară reţeaua de apă vor costa aproximativ şapte miliarde de lei vechi. Banii vor fi alocaţi din fondurile Guvernului.
Un alt proiect ar fi asfaltarea aleilor din cimitire, dar şi a uliţelor pe unde copii vor putea merge la şcoală în siguranţă. Astfel, aceştia vor fi feriţi de accidente. Cei care îl vor ajuta pe Radu Constantin, primarul comunei Amzacea, să ducă la bun sfârşit cele din urmă proiecte sunt reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa. Materializarea celor două iniţiative vor ajunge la valoarea de 3-4 miliarde de lei vechi.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top