Opinii

Podeţe pentru apele pluviale şi contoare gratuite, la Nicolae Bălcescu

Administraţia locală din comuna Nicolae Bălcescu urmăreşte trendul ascedent pe care l-a căpătat grija pentru mediul înconjurător şi nevoie de existenţă a cât mai multor spaţii verzi. Ca argument stă chiar un proiect legislativ al reprezentanţilor primăriei prin care, în curând, vor fi inaugurate trei parcuri noi-nouţe. Unul dintre spaţiile verzi va fi amenajat în incinta grădiniţei din localitate, pentru ca cei mici să se poată recrea în voie în perimetrul unui spaţiu special amenajat.

Un articol de Sebastian TARCEA, Andreea PAVEL

Un al doilea parc a fost proiectat pentru a fi plasat în faţa căminului cultural, pentru a îmbunătăţi şi înveseli imaginea instituţiei, iar un al treilea spaţiu verde va fi construit la Dorobanţu, un sat care aparţine de comuna Nicolae Bălcescu. În derulare sunt şi proiectele de pietruire şi asfaltare a drumurilor din localitate, iar pe lângă aceste lucruri, urmează a fi construite şi podeţe destinate scurgerii apelor pluviale. Nu în ultimul rând, administraţia locală din Nicolae Balcescu a montat gratuit 100 de contoare de apă pentru localnicii lipsiţi de resurse financiare, scutindu-i astfel de plata nejustificată a unor sume mari la întreţinerea gospodăriilor. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top