Opinii

Elevii din Ovidiu s-au întrecut la „Ziua Şcolii”

Pe 22 mai a.c., în oraşul Ovidiu s-a sărbătorit „Ziua Şcolii” printr-o serbare organizată de Grupul Şcolar din localitate. În cadrul festivităţii au avut loc activităţi educative, cultural artistice şi sportive dedicate „Zilei Şcolii”. În cadrul acestor manifestări, cadrele didactice şi elevii Grupului Şcolar au organizat sesiuni de referate şi comunicări ştiinţifice, concursuri interdisciplinare, de cultură generală, şi întreceri sportive.
La ora 11:00 festivităţile au fost declarate deschise printr-un discurs susţinut de conducerea şcolii, urmat de un discurs al reprezentanţilor inspectoratului şcolar şi, nu în cele din urmă de discursul autorităţii locale reprezentate de primarul oraşului, Dumitru Bocai.

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Spre finalul primei părţi a evenimentului a avut loc o continuare a vechii tradiţii prin care cel mai merituos elev din an primeşte cheia şcolii pe care, la rândul său, o va înmâna altcuiva în anul viitor. Celelalte şcoli invitate la eveniment au avut la rândul lor ocazia de a se prezenta, după care a fost organizat un tur de onoare al şcolii.
În a doua parte a evenimentului, „Sesiunea de comunicări Viaţa şi cultura dobrogeană”, care a fost cuprinsă între orele 11:00-12:30, s-a inaugurat o sală multimedia, a fost vizionată prezentarea liceului, celor din public le-au fost înmânate mape de prezentare, în timp ce elevii şi cadrele didactice prezente la serbare au susţinut referate.
În a treia parte a festivităţii, până la ora 14:00 s-au desfăşurat concursuri interdisciplinare, la materii precum matematică logistică şi distractivă, fizică, chimie, istorie-religie cu tema „Creştinismul în Dobrogea” şi un concurs interdisciplinar intitulat „Marea Neagră”.
Parteneri la organizarea acestui eveniment au fost Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Judeţeană de Sport Constanţa, iar sponsori nimeni alţii decât Primăria oraşului Ovidiu, Consiliul Local şi Centrul de Cultură al localităţii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top