Opinii

Peste 15.000 de oameni au mers în weekend la Peştera

Fenomenul Peştera continuă să atragă tot mai mulţi oameni care vor să vadă cu ochii lor comuna devenită un adevărat centru de pelerinaj şi să trăiască adevărata atmosferă de Crăciun.
În serile weekend-ului trecut, între Medgidia şi Peştera s-au creat coloane de maşini ale vizitatorilor din diferite localităţi ale judeţului şi chiar din afara lui. Pe la ora 18, când au început spectacolele, cu greu puteai găsi un loc de parcare în zona de centru şi chiar pe străduţele mărginaşe.

Familii cu copii se plimbă prin Parcul Bucuriei, acoperit de beculeţe, ce arată ca un castel medieval inundat de lumină. Oamenii fac fotografii, beau un pahar de vin fiert, un ceai sau floricele de porumb, se dau în maşinuţe, discută relaxat. Pe cei care au ajuns prima dată aici îi auzi cum discută, se miră, fac comparaţii cu amenajări similare din Constanţa sau Medgidia, care lasă mult de dorit.
Pentru sâmbătă, Primăria Peştera a organizat un spectacol pe tema Naşterii Mântuitorului, în peştera de lângă localitate, pe fondul muzicii interpretate de un grup de studenți teologi.
Duminică, la Căminul Cultural din Peştera a fost organizat un spectacol pentru copii de toate vârstele, ce a cuprins reprezentaţii de colinde, muzică şi dans, numere de magie.
Orășelul Copiilor a fost deschis la Peștera pe 6 decembrie și va funcționa timp de o lună.

 

 

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top