Ştiri

Pesediştii constănţeni nu s-au arătat impresionaţi de denunţarea coaliţiei

Reprezentanţii organizaţiei judeţene a PSD Constanţa au declarat că nu sunt impresionaţi de denunţarea unilaterală a protocolului PSD-PDL. Senatorul Alexandru Mazăre a catalogat organizaţia PDL Constanţa ca fiind una extrem de slabă şi care nu face decât să plece capul şi să execute ordinele de la centru. Senatorul constănţean a precizat că social-democraţii aşteaptă să vadă cum decurg lucrurile, cu atât mai mult cu cât actuala criză economică nu ar trebui dublată şi de o criză politică.

Împotriva PDL-iştilor există o întreagă teorie a conspiraţiei, fiind mereu „osândiţi” şi puşi la colţ, iar asta, spun ei, se întâmplă şi în cazul celor doi consilieri locali ai lor care, minoritari fiind, nu au niciun cuvânt de spus în Consiliul Local şi nu sunt băgaţi în seamă. „Ar fi şi greu să se discute cu PDL în Consiliul Local pentru că s-au perindat şi foarte mulţi”, a declarat Decebal Făgădău, viceprimarul Constanţei, care a precizat că democrat-liberalii nu au venit cu nicio propunere de proiect de hotărâre şi nu au avut nicio iniţiativă.
Contactat telefonic, primarul Constanţei, Radu Mazare, a declarat că, deocamdată, are de rezolvat probleme mai importante, legate de conducerea oraşului Constanţa, iar PDL n-are decât să facă ce vrea.

Constanţeanul.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top