Ştiri

Elefantul a zdrobit ţânţarul: Victor Manea a fost numit la şefia liberalilor de la municipiu

Numirea noului şef al organizaţiei municipale a PNL Constanţa a stârnit pasiuni intense, mai ales că a fost extrem de evident cât de mult îşi dorea fostul prefect Dănuţ Culeţu preluarea acestei funcţii, după retragerea lui Aurel Butnaru. Atât de intense, încât unii din şefii organizaţiilor de cartier erau foarte supăraţi, până la stadiul de răcnete pe holurile hotelului Perla – locul de desfăşurare a şedinţei Delegaţiei Permanente, după ce au constatat ca propunerea municipiului, Culeţu, a picat la vot în faţa deciziei judeţului, Victor Manea.

“Sigur, aici au mai fost şi discuţii în contradictoriu. Au mai fost câţiva colegi, care şi-au dorit pe altcineva, pe colegul Culeţu, care a fost propus de Biroul Municipal, dar Biroul Judeţean a stabilit acest lucru” a declarat deputatul Gheorghe Dragomir.
Victor Manea a obţinut 12 voturi pentru, din opţiunile celor 17 componenţi prezenţi, Dănuţ Culeţu a avut de partea lui două voturi, restul de trei fiind abţineri.
“Să facă ce-a ştiut el mai bine în ultimii douăzeci de ani în PNL. Am venit lângă el fiindcă este nevoie de mai mulţi oameni care să muncească 24 de ore din 24. Dacă Victor va reveni la municipiu, aşa cum a făcut-o la judeţ, sunt sigur că organizaţia municipală va avea rezultate mult mai bune decât până acum”, a explicat Dragomir opţiunea Biroului judeţean.

Constanteanul.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top