Actualitate

Pentru prima oară în istoria clubului, CSM Constanța a câștigat primul trofeu al Cupei României

CSM Constanța a câștigat primul trofeu din acest sezon în baschetul feminin românesc, după o victorie clară, 94-83 (46-40) cu CSM Târgoviște, în finala Cupei României.

Echipa constănțeană a triumfat pentru prima dată în această competiție și confirmă parcursul aproape perfect din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Meciul din Sepsi Arena a stat sub semnul echilibrului în prima repriză, dar fetele antrenate de Alexandru Olteanu, Alina Șerban și Volha Tămîrgeanu s-au aflat în permanență la conducere și au știut când să apese pedala de accelerație pentru a face diferența.

În sfertul al treilea, avantajul echipei CSM Constanța a crescut la 18 puncte, iar jocul a curs către o victorie fără emoții.

Celea mai valoroase jucătoare, MVP-ul Cupei României pentru prima dată, vor fi văzutr la Constanța, în acest weekend. Britney Jones a fost desemnată MVP-ul finalei, Dragana Živković – best defender și Annemarie Gödri-Părău cea mai bună pasatoare a turneului! Alături de ele au fost cea mai bună recuperatoare a turneului, Anamaria Vîrjoghe (CSM Târgoviște) și cea mai bună marcatoare a turneului Juliunn Redmond (CSM Târgoviște).

Din 16 Martie începe cursa pentru cel mai important trofeu al sezonului, în Play-Off-ul Ligii Naționale Getica ’95, contra lui CSM Târgu Mureș, la Sala Sporturilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top