Actualitate

Patrick Sebastian Dinu de la CSM Constanța l-a învins pe David Popovici

Întrecerile Campionatului Național de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, tineret și juniori s-au încheiat duminică 12 noiembrie la Complexul Sportiv de Natație Otopeni.
Patrick Sebastian Dinu de la CSM Constanța (antrenor Răzvan Florea), a avut o evoluție extraordinară la această competiție în proba de 100 m mixt, acesta învingându-l pe multiplul campion David Popovici de la Dinamo București.
Este prima înfrângere pe plan intern (în ultimii trei ani) pentru fostul campion mondial, care a fost depășit de doi înotători constănțeni.
De remarcat, că pe locul al doilea s-a clasat un alt sportiv de la CSM Constanța, Mihai Gergely (antrenor Claudiu Radu).
Iată cum a arătat podiumul probei de 100 m mixt:
1. Patrick Sebastian Dinu (CSM Constanţa) 54.17
2. Mihai Gergely (CSM Constanţa) 54.41
3. David Popovici (Dinamo Bucureşti) 54.58.

La 50m liber, Patrick Sebastian Dinu a câștigat aurul la tineret și bronzul la seniori cu un nou record național, Matei Trenchea a luat aurul la juniori și argintul la tineret, iar Eric Ștefan Andrieș și-a adjudecat bronzul la juniori.

În proba de 200m mixt, Mihai Gergely a obținut argintul în întrecerea seniorilor.

La 400m liber, Tudor Iordache a venit al treilea în concursul juniorilor.

Proba de 400m mixt a adus-o în prim-plan pe Brigitta Vass, campioană la seniori și tineret, Tamara Lospa a luat și ea, aurul la juniori și bronzul la seniori și tineret, iar Maria Popa a urcat pe treapta a treia a podiumului la juniori.

Ștafeta de 4x50m mixt și-a adjudecat aurul la tineret și juniori în componența Tudor Iordache, Eric Ștefan Andrieș, David Stoica, Matei Trenchea.

La tineret, în aceeași probă, medalia de argint a fost câștigată în formula Darius Marinescu, Andreas Niculae, Andrei Iaschiu, Alexandru Ivanof.

Ștafeta de 4x50m mixt a adus două medalii, argint la tineret și bronz la senioare în componența Ana Grosu, Brigitta Vass, Eva Paraschiv, Paula Boleacu.

În aceeași probă, bronzul a fost câștigat de junioarele Maria Popa, Tamara Lospa, Maria Maxim, Maya Ionescu.

(Sursa fot – Facebook/CSM Constanța/Înot)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top