Actualitate

CSM Constanța se mândrește cu triatloniștii care au  cucerit podiumul la Campionatul Național de Supersprint

CSM Constanța se mândrește cu triatloniștii care au  cucerit podiumul la Campionatul Național de Supersprint. Cei doi sportivi, de la disciplina Triatlon, ai CSM Constanța, Carol Popa și Raul Petre și-au adjudecat primele două locuri la Campionatul Național de Supersprint, la categoriile Juniori 1, U23 și Elite!

Poziții pe care și le-au păstrat și în clasamentul general al competiției de la Călărași, desfășurată în cadrul Festivalului Danubeman Triathlon 2024!

Primul triatlonist român din istorie care a ajuns pe locul 1 în ranking-ul Europe Triathlon, datorită rezultatelor excelente obținute în acest an, la etapele de Cupa Europei de la Quarteira, Yenișehir și Caorle, Carol Popa s-a impus clar, fiind cronometrat în 28.42 (300m înot, 10km bicicletă și 2,5km alergare).

Raul Petre a obținut al doilea timp, 29.12. Alți doi sportivi de la CSM Constanța au încheiat în Top 10, la general, în competiția masculină.

Învingător la Juniori 2 și al treilea la Juniori 1, Gabriel Mihăilescu s-a clasat pe locul 5, în timp ce Paul Galoiu a fost pe 8. La fete, Amalia Singuran a terminat pe locul 7, iar Ioana Badea pe locul 11, la general.

(Sursa foto – Facebook/CSM Constanța)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top