Fără categorie

Parlamentarii USL Octavian Marius Popa şi Trifon Belacurencu, în mijlocul oamenilor

Deputatul PNL Octavian Marius Popa şi senatorul PSD Trifon Belacurencu au participat în acest week-end la o serie de manifestări organizate în diverse localităţi ale judeţului Tulcea. Week-endul de lucru al celor doi parlamentari a început sâmbătă cu o serie de discuţii purtate cu locuitorii comunelor Cerna şi Peceneaga, precum şi cu cei ai oraşului Măcin. Cu această ocazie, cei doi parlamentari au evidenţiat o parte dintre realizările Guvernului Ponta, încercând să le arate cetăţenilor din aceste localităţi că USL-ul reprezintă cea mai bună variantă la alegerile din 9 decembrie.

Printre plusurile Guvernului Ponta prezentate de cei doi parlamentari se numără plata TVA-ului la încasare pentru firmele cu cifre de afaceri mai mici de 500.000 de euro şi reîntregirea salariilor bugetarilor în două tranşe, ultima, cea de 7,4 % urmând să fie făcută în luna decembrie. De asemenea, s-au menţionat tot la capitolul plusuri restituirea eşalonată către pensionari a CAS-ului (reţinut ilegal de către guvernarea PD-L), interzicerea reprezentanţilor statului de a mai face parte din mai multe consilii de administraţie, deblocarea posturilor din Sănătate şi readucerea la bugetul de stat a banilor acordaţi ilegal, pe criterii politice, către 800 de primării din întreaga ţară. Duminică, deputatul Octavian Marius Popa s-a aflat în mijlocul credincioşilor la slujba religioasă ţinută la Mânăstirea Celic Dere, precum şi în comuna IC Brătianu, unde s-a desfăşurat programul „USL are grijă de sănătatea ta”, unde oamenii din această comună au beneficiat de control medical gratuit. De asemenea, Octavian Marius Popa a participat la inaugurarea Sălii de Sport “Teoharie Coca Cozma” de la Luncaviţa, acolo unde a avut loc şi Cupa Recoltei la fotbal.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top