Fără categorie

Oraşul Năvodari va deveni o staţiune turistică de interes naţional

Primarul Nicolae Matei  vrea să atragă cât mai mulţi turişti la Năvodari

Administraţia locală din Năvodari condusă de către primarul Nicolae Matei promovează evenimente ce au ca scop principal dezvoltarea localităţii şi a turismului din zona Năvodariului. Pe plaja din Năvodari se desfăşoară evenimente importante pentru dezvoltarea unui turism de calitate. Au loc diverse petreceri organizate în aer liber, iar firme care se ocupă de promovarea trupelor muzicale de la noi se implică în organizarea de evenimente deosebite pe plejele şi în cluburile din Năvodari.  Prima manifestare culturală va demara în datele de 13 şi 14 iulie, fiind vorba de Festivalul-Concurs „Delfinul de aur“. Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Consiliul Local şi Primăria Năvodari, Consiliul Judeţean Maramureş, Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, Casa de Cultură „Pontus Euxinus“ Năvodari şi Asociaţia „Delfinul de aur“, Palatul Copiilor Baia Mare organizează cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional de interpretare „Delfinul de aur“.

Ca de obicei în fiecare an, competiţia se va desfăşura pe scena Teatrului de Vară „Laurenţiu Duţă“ din Năvodari. La festival vor participa concurenţi din mai multe oraşe din ţară, iar talentul lor va fi promovat în evenimentele muzicale viitoare, naţionale şi internaţionale. Altfel spus, festivalul-concurs este o rampă de lansare pentru mulţi tineri care îşi doresc o carieră muzicală.  În cazul în care vremea de afară nu va permite desfăşurarea festivalului în aer liber, atunci varianta de rezervă a organizatorilor este scena Casei de Cultură „Pontus Euxinus“ din Năvodari.

Sărbătoarea Năvodariului începe pe 27 iulie

La sfârşitul acestei luni, respectiv pe 27 iulie, vor fi sărbătorite  Zilele oraşului Năvodari, eveniment prin care Primăria Năvodari  vrea să promoveaze petreceri pentru oameni de toate vârstele. Sunt aşteptaţi să participe, pe lângă năvodăreni, şi turiştii care aleg ca destinaţie de vacanţă plaja viitoarei staţiuni Năvodari.  Pentru luna august a.c. s-a decis organizarea unui spectacol- festival  Ursus Evolution 2012, acesta fiind un alt eveniment la care sunt aşteptaţi mii de oameni. Au răspuns deja invitaţiei de a participa la spectacolul muzical, organizat pe plaja de la Hanul Piraţilor trupele Iris, Vama, Viţa de Vie, Guess Who, Şuie Paparude şi Paraziţii. Acest eveniment muzical este programat să se desfăşoare în zilele de 10 şi 11 august. Mai mult decât atât, organizatorii super concertelor reunite sub numele de „The Mission Dance Week-end“ se pregătesc de petrecere, tot la Năvodari. Anul trecut, acestea au adunat mii de oameni dornici de distracţie, iar astfel de evenimente fac din Năvodari capitala distracţiei estivale.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top