Opinii

Oraşul Cernavodă, promovat la Târgul Naţional de Turism

Oraşul Cernavodă, prin Centrul Național de Informare Turistică, participă pentru a doua oară la Târgul Internațional de Turism de la Romexpo, cu strategii noi de promovare a resurselor turistice. Ca şi anul trecut, statuetele neolitice „Gânditorul şi femeia șezând” atrag privirile tuturor participanților care sunt interesați să descopere istoria şi potențialul cultural din zonă. De asemenea, la standul de promovare, vizitatorii au avut ocazia să deguste celebrele vinuri ale cramei de la Hinog, produse cu grijă în podgoriile orașului de pe malul Dunării.

Primăria Oraşului Cernavodă, alături de Asociaţia Litoral – Delta Dunării, a deschis joi, 16 februarie, standul cu care participă la Târgul de Turism al României (16-19 februarie) pentru promovarea circuitului turistic al Cernavodei, al Litoralului Românesc, dar şi al Dobrogei.
Alături de echipa de promovare din Cernavodă, participă pentru prima dată reprezentanți ai destinațiilor Vama Veche şi Jurilovca, dar şi agenți economici din Mamaia, Delta Dunării, reprezentanții Consiliului Județean Constanța, Consiliului Județean Tulcea, primăriile Limanu și Murfaltar.
Standul de promovare turistică este amplasat în Pavilionul C4 al Complexului Expozițional Romexpo. Aici vor avea loc momente artistice prezentate de: Casa de Cultură Cernavodă, Mamaia Summer Party, Lucian Colereză & Band, Mr. Saxobeat, White Trumpet, Dj Antonio şi Melissa, muzică tradițională lipovenească. Nu vor lipsi tradițiile culinare şi vinurile dobrogene, dar şi demonstrațiile de la cocktail-barul Vama Veche.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top