Opinii

O sută de bătrâni au primit pachete de Crăciun din partea Primăriei și Consiliului din Cumpăna

Din dorinţa de a aduce un strop de bucurie bătrânilor aflaţi în nevoi, Primăria şi Consiliul local Cumpăna, au oferit pachete cu alimente unui număr de 100 de bătrâni cu venituri reduse sau cu dizabilităţi. Astfel, marţi, 22 decembrie 2015, cu începere de la ora 10.00, la sediul Primăriei Cumpăna, Moş Crăciun a venit încărcat cu daruri, ce au fost distribuite celor amintiți mai sus.

 

În același timp, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie”, în colaborate cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”, şi cu Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”. În acest scop s-a realizat o colectă de alimente, pentru 16 familii defavorizate din comună. Alimentele au fost colectate în cadrul Bisericii “Sfânta Paraschiva” din localitate. Inițiativa a beneficaiat de sprijinul instituţiilor de învăţământ prin intermediul cadrelor didactice, al elevilor şi părinţilor acestora.
Pachetele au fost donate unui număr de 16 familii nevoiaşe aflate în evidența Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul primăriei. În acest context Mariana Gâju, primarul comunei Cumpăna a declarat: „La Cumpăna, este o tradiţie ca autorităţile locale, împreună cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor de Crăciun. Când am început campania, ne-am gândit în primul rând la familiile nevoiaşe din comuna noastră şi ne-am propus să mobilizăm comunitatea astfel încât aceştia să aibă o masă decentă de sărbătorile de Crăciun, să nu se piardă un obicei atât de frumos, iar copiii şi bătrânii să sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul”. În aceeaşi zi de marți, 22 decembrie, au primit pachete şi familiile din cadrul Campaniei “Fă-le o bucurie!”, la sediul cantinei sociale de pe lângă Biserica “Sf. Paraschiva”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top