Opinii

Noi proiecte aflate pe agenda Primăriei Fântânele

Așa cum ne anunța încă din vara acestui an, primarul comunei Fântânele, Gheorghe Popescu, au demarat lucrările la remiza destinată utilitarei de pompieri pe care localitatea o deține. Alături de alte proiecte de infrastructură, și această construcție este finanțată exclusiv de la bugetul local, valoarea ei ajungând la 38 de mii de euro.
Remiza va găzdui nu numai mașina de pompieri, ci și materialele și echipamentele necesare pentru protecția și stingerea incendiilor. Mașina va fi tot timpul la dispoziția oamenilor din comună, intervenind ori de câte ori situația o va cere.

În același timp, un proiect de anvergură se pregătește pentru a veni în întâmpinarea oamenilor din Fântânele. Pe agenda primăriei se află construirea unei capele mortuare, o necesitate ținând cont de reglementările în vigoare ale Uniunii Europene. La începutul anului viitor se vor desfășura procedurile de licitație și atribuire a contractului care are o valoare de aproximativ 80 de mii de euro, bani ce se vor acorda exclusiv de la bugetul local.
Construcția va avea două nivele, la subsol fiind capela propriu-zisă, unde vor fi depuse persoanele decedate, iar la parter se va amenaja o sală cu 180 de locuri unde se vor putea ține parastase sau diferite ceremonii legate de slujba înmormântării. Sala de mese va fi dotată cu o bucătărie (utilată complet), grupuri sanitare amenajate conform standardelor UE. Lucrările sunt estimate a fi finalizate până în toamna anului 2017.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top