Actualitate

Noi decizii ale Consiliului Local Comana, județul Constanța

Ion Adam, primarul comunei Comana, județul Constanța, a propus consilierilor locali, în ședința din luna noiembrie, o serie de proiecte importante pentru bunul mers al comunității.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Comana s-a aflat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli și a Listei de investiții pentru trimestrul al IV-lea din acest an, precum și proiectul de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului de venituri și cheltuieli al comunei Comana, aferentă trimestrului III, anul 2022.

Aleșii locali au avut de aprobat și inițiativa edilului de a se aloca suma de 20.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea “Pomului de Crăciun”, cu sprijinul Consiliului Local al Comunei Comana.

De asemenea, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind atribuirea denumirii de “strada Fermei ” drumului delimitat de strada Principală (DC13) și proprietatea privată a unui localnic, din satul Pelinu și completarea Nomenclatorului stradal în acest sens.

Inventarului bunurilor ce aparțin domeniului public și privat al comunei Comana a fost însușit, în aceeași ședință, de către Consiliul Local.

Și solicitarea parohiei Comana a fost dezbătută. Biserica a cerut administrației locale un ajutor în valoare de 702 lei pentru plata facturii de apă curentă emisă pentru Parohia Comana. Suma respectivă urmează să fie alocată de la bugetul local.

Nu în ultimul rând, aleșii locali au dezbătut proiectul de hotărâre privind actualizarea Regulamentului local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului aprobat prin HCL nr.52/23.09.2011.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top