Actualitate

Noi decizii ale Consiliului Local Comana. Ce proiecte vrea administrația să implementeze

În luna aprilie, aleșii locali ai comunei Comana, județul Constanța, au adoptat o serie de hotărâri în cadrul celor două ședințe convocate la inițiativa primarului Ion Adam.

Astfel, a fost aprobată depunerea și participarea în cadrul proiectului ”Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din comuna Comana, județul Constanța” în vederea finanțării acestuia prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta C15 – Educație, Investiția I9: Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ și Investiția I11: Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele ateliere școlare, pilonul IV: Politici pentru noua generație.

De asemenea, aleșii locali au discutat și aprobat cuantumul și numărul burselor școlare ce se vor acorda elevilor din unitățile de învățământ din comuna Comana, pentru anul școlar 2022-2023.

În continuare, Consiliul Local a discutat și aprobat documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Consolidare și reabilitare energetică Școala cu clasele I-VIII –Negip Hgi Fazal-sat Tătaru, com. Comana” , componenta 5, dar și oportunitatea încheierii unui protocol de colaborare în vederea implementării proiectului „HUB de Servicii MMSS – SII MMSS”.

Un alt proiect aflat pe ordinea de zi a ședințelor din aprilie 2023, a vizat aprobarea cofinanțării contractului cadru de dezvoltare a rețelei electrice de distribuție de interes public nr. 58/29.10.2018 pentru proiectul ”Extinderea rețelei electrice de distribuție în zona strada Principală, comuna Comana”.

Nu în ultimul rând, aleșii locali au aprobat proiectul de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază și a coeficienților pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului comunei Comana.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top