Ştiri

Niculae Marghiol – de la condamnare, la PD

Partidul Democrat a cooptat de curând, în functia de presedinte al organizatiei locale din comuna Ciocârlia, pe numitul Niculae Marghiol, fost primar taranist al localitatii, dar si condamnat ca infractor de drept comun.

Marghiol ar urma sa fie viitorul candidat al PD-ului la alegerile locale din anul 2008.

Daca din punct de vedere electoral alegerea democratilor pare una cu sanse de izbânda, nu asa stau lucrurile si din punct de vedere moral. Astfel, fostul primar Marghiol a avut si are în continuare probleme cu legea penala. În anul 1996, acesta a fost retinut de procurori pentru delapidarea unor sume de bani din visteria primariei Ciocârlia, iar în anul 2005, ca urmare a denuntului formulat de actualul primar al comunei, pesedistul Traian Dragomir, Niculae Marghiol a fost trimis în judecata pentru o noua delapidare, fiind condamnat initial la închisoare cu suspendare. Ulterior, în recurs, condamnarea a fost schimbata într-o amenda penala care înca figureaza în cazierul noului presedinte al PD Ciocârlia. De asemenea, Niculae Marghiol a fost cercetat penal pentru sustragerea de apa din sistemul de irigatii apartinând SC SNIF SA Constanta, în anul 2003, însa ancheta a fost musamalizata în virtutea bunelor relatii întretinute de acesta cu fostul prefect Gheorghe Martin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top