Politic

Mircea Dobre: Incompetența Guvernului Orban infectează cele mai importante zone turistice

Deputatul Pro România Mircea Titus Dobre îi acuză pe membrii Guvernului Orban că au afectat cele mai importante zone turistice din țară, Suceava, Brașov și Constanța. Totodată, deputatul constănțean atrage atenția că România este singura țară în care au fost contaminate mai întâi spitalele și îi cere ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să facă publică situația reală de la Constanța, după ce oficialul a făcut o declarație în care a vorbit despre un „focar de infecție”.
România e singura țară din lumea asta în care s-au contaminat mai întâi spitalele. Și nu în orașe mici, unde oricum sunt probleme ale sistemului sanitar, ci în punctele strategice.
Am scris, acum câteva zile, că spitalele din județul Constanța se vor bloca din cauza deciziei guvernului de a aduce 1.500 de români repatriați pentru a-i ține în carantină pe Litoral.
Județul Suceava deja e închis, din cauza unor erori imposibil de explicat și pentru care mulți ar trebui să dea deja socoteală. Iar în seara asta, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a recunoscut, că la Brașov și Constanța sunt focare de Coronavirus în care personalul medical este intens infectat.
Ministrul spune că de săptămâna viitoare se va ocupa personal de cele două situații, dar cine ne spune cum s-a ajuns aici?
De când știe Ministrul Sănătății de această problemă?
De când știe prefectul, George-Sergiu Niculescu , de această situație?
Ce înseamnă că se va ocupa săptămâna viitoare?
Ei cred că prin închiderea Constanței vor rezolva problema?
Care este situația pe spitalele din județ?
Câți medici sunt infectați?
Până la urmă care este realitatea din județul Constanța cu privire la numărul celor infectați?
Cine a făcut posibil acest dezastru trebuie să răspundă în fața legii acum!
, a transmis Dobre.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top