Politic

Ministrul Stelian Ion are susținerea fermă a USR PLUS Constanța pentru continuarea reformei din justiție

Reprezentanții USR PLUS Constanța consideră că Florin Cîțu a înșelat votanții, iar prin gestul de ieri și-a semnat propria plecare de la Guvern. În consecință, aceștia solicită declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier și menționează că Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern.

„Ministrul Stelian Ion are susținerea fermă a organizației noastre pentru continuarea reformei din justiție, inclusiv desființarea SIIJ şi numirile procurorilor-şefi, procese întrerupte de iresponsabilitatea premierului Cîțu. Ministrul Stelian Ion este propunerea USR PLUS pentru Ministerul Justiției și în viitorul guvern.
Florin Cîțu a înșelat votanții PNL și USR PLUS. În afară de gruparea din jurul său, Cîțu nu mai reprezintă pe nimeni, iar prin gestul de ieri și-a semnat propria plecare de la Guvern.
Prim urmare, USR PLUS Constanța solicită declanșarea de urgență a negocierilor în Coaliție pentru desemnarea unui nou premier și va susține orice formă de debarcare a lui Cîțu de la cârma acestui guvern: demisie a miniștrilor sau o moțiune USR PLUS cu amplă susținere.
Cetățenii ne-au votat pentru a guverna responsabil. USR PLUS a făcut asta. Florin Cîțu nu, din contră, și-a bătut joc – trebuie, deci, să plece urgent”, au transmis reprezentanții alianței.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top