Politic

Ministrul Dezvoltării, în vizită la Cazinoul din Constanța, împreună cu liderii locali ai PNL. Lucrările sunt în grafic și se vor termina la sfârșitul anului 2023

Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, a vizitat pe 19 august Cazinoul din Constanța, însoțit de conducerea Companiei Naționale de Investiții, pentru a vedea cum arată fațada de nord și turnurile cu berbeci, după finalizarea lucrărilor în aceste zone ale clădirii. Oaspeții au fost întâmpinați de liderii PNL Constanța.

Cseke Attila a spus că reabilitarea Cazinoului din Constanța, clădire unică și reprezentativă a României, este prioritară pentru Guvern, care asigură finanțarea necesară, în valoare de aproape 90 milioane lei, prin intermediul Ministerului Dezvoltării.

Ministrul Dezvoltării a vizitat și construcția noii săli polivalente din Constanța, finanțată cu 96 milioane de lei, lucrare ce va respecta standardele federațiilor sportive de profil și va putea găzdui competiții de handbal, baschet și volei de nivel național, european și mondial.

“Cu toții ne dorim să vedem finalizate cât mai repede lucrările de restaurare și consolidare a simbolului orașului nostru, Cazinoul Constanța. Fațada de nord care a fost dezvelită astăzi anticipează strălucirea pe care o va avea această clădire monument. Detaliile arhitecturale, culoarea, întregesc povestea acestei perle de la malul mării. Pentru noi toți, bucuria cea mai mare va fi atunci când se vor deschide larg porțile după finalizarea lucrărilor.

Apreciez că la nivelul Ministerului Dezvoltării și a Companiei Naționale de Investiții există interesul deschiderii și implicării în vederea grăbirii finalizării lucrărilor. Îi mulțumesc ministrului Cseke Attila pentru implicarea și dedicarea pe care le are pentru Cazinoul Constanța și pentru Sala Polivalentă, mai ales că cea mai frumoasă carte de vizită o reprezintă mereu sportul și cultura. Prin realizarea acestor două proiecte, vom îmbunătăți oferta municipiului”, a transmis președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

“Povestea Cazinoului Constanța merge mai departe. Realizările sunt cel mai bun argument în orice dispută. Disputa privind Cazinoul Constanța a luat sfârșit în urmă cu 2 ani, când au început lucrările de restaurare și reabilitare. Deja, primele rezultate se pot vedea.

Dezvelirea fațadei din partea de nord va fi un prilej extraordinar pentru turiști, dar mai ales pentru noi, constănțenii, de a vedea și admira maiestuosul obiectiv care, ani de zile, a zăcut trist și abandonat, uitat și lăsat în voia sorții. Culoarea și detaliile bine restaurate scot în prim plan frumusețea și vor întregi strălucirea falezei municipiului.

Ministrul Dezvoltării ne-a asigurat că la sfârșitul anului viitor vor finalizate lucrările, chiar dacă vor exista mici întârzieri cauzate de creșterea prețurilor materialelor de construcții și de necesitatea consolidării clădirii. Așteptările noastre, ale tuturor, vor lua sfârșit când vom vedea acest obiectiv luminat cum strălucește pe Faleza Constanței”, a declarat deputatul liberal Marian Crușoveanu.

Foto Facebook: MDLPA

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top