Actualitate

Investitorii în turism din Jurilovca se vor uni într-o asociație

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a anunțat pe pagina de Facebook că a avut o întâlnire cu proprietarii de pensiuni din comună, cu care a discutat despre oportunitatea înființării unei asociații, cu ajutorul căreia să fie atrase fonduri europene pentru promovarea întregii zone.

Consider că am făcut astăzi un mare pas înainte, odată cu prima întâlnire a tututor operatorilor din turism din comuna noastră.

Am discutat despre ideea înființării unei asociații a proprietarilor de pensiuni din zonă și despre avantajele unui astfel de demers.

Scopul principal este că, astfel organizate, unitățile de cazare vor putea atrage, într un viitor apropiat, fonduri europene pentru promovare – însemnând inclusiv înființarea unor site-uri, acoperirea cheltuielilor de participare la târgurile de turism plus alte avantaje care decurg de aici.

Mă bucur că operatorii de turism din Jurilovca au acceptat propunerea mea și se vor constitui în scurt timp într-o asociație.

Aceasta este ideea pentru reușita unui proiect: munca în echipă!

Avem aceleași dorințe, același scop, de a dezvolta turismul local, și e important să avem o voce unică, puternică”, a transmis Eugen Ion.

Jurilovca este una dintre localitățile cu cel mai mare ritm de dezvoltare al turismului din România, fapt apreciat și de către Comisia Europeană, care i-a acordat, încă din 2013, „Premiul european de excelenţă pentru turism accesibil”

Jurilovca este situată într-un peisaj de basm, în apropiere de Marea Neagra și de Delta Dunării, o zonă umedă unică, aflată în patrimoniul mondial al UNESCO pentru biodiversitatea și peisajele sale uimitoare. Se fac eforturi pentru ca toți vizitatorii, în egală măsură, să petreacă o vacanță plăcută aici. Centrul local pentru turiști îi ajută pe toți vizitatorii să găsească răspunsuri la orice întrebări, pe parcursul șederii lor în regiune”, se arată într-un comunicat al Executivului de la Bruxelles, emis cu ocazia acordării premiului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top