Politic

Mihaela Scrieciu, președintele OFL Constanța: „Am demonstrat că femeile sunt un ajutor substanțial în politică“

Organizația județeană a PNL a pornit în aceste alegeri cu o listă în care sunt promovate mai multe femei decât până acum. Una dintre candidatele la funcția de consilier județean din partea PNL este Mihaela Scrieciu. Femeie de afaceri și avocat, Mihaela-Antoanela Scrieciu este, din 2018, și președinte al Biroului Politic Județean al OFL Constanța.

„Organizația de femei liberale a județului Constanța are în prezent filiale în peste 20 de localități, iar obiectivul nostru, pe lângă promovarea femeii, este acela de a organiza filiale în cât mai multe localități. În perioada următoare vom înființa filiale în Medgidia, Ion Corvin, Topalu, Costinești și Crucea, acolo unde există femei liberale, care pot contribui la promovarea liberalismului. Am reușit să demonstrăm că femeile sunt un ajutor substanțial atât în activitățile ce necesită implicare intensă, cât mai ales în organizarea campaniilor umanitare“, a declarat Mihaela Scrieciu.

Președintele OFL a amintit de campania derulată în primăvara acestui an pentru copiii provenind din familii defavorizate din Moșneni, care au primit tablete din partea autorităților locale, însă nu aveau internet pentru a participa la cursurile organizate în mediul online. Sprijinul a venit din partea femeilor liberale, care au oferit 10 cartele cu internet, valabile pentru o perioadă de un an, pentru familiile care se aflau în imposibilitatea de a le asigura copiilor această facilitate.

O altă campanie coordonată de Mihaela Scrieciu a vizat donarea de sânge pentru persoanele aflate în impas, într-o perioadă în care cei mai mulți români au fugit de astfel de acțiuni. La această campanie au luat parte 25 de colegi liberali.

„Din 2018 și până în prezent am organizat acțiuni prin care am venit în sprijinul persoanelor aflate în dificultate din localitățile Lumina, Poarta Albă, Conacu, Movila Verde și am oferit o mică bucurie copiilor sau vârstnicilor instituționalizați“, a completat Mihaela Scrieciu.

– COMANDAT DE PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL– FILIALA CONSTANȚA
– EXECUTAT DE DEZVĂLUIRI.RO – PORTAL: WWW.DEZVALURI.RO
– CUI MANDATAR FINANCIAR COORDONATOR: 21200012

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top